Cardul Zambet BCR a fost desemnat cel mai bun card contactless la categoria “Transportation and Ticketing” in cadrul Galei “Contactless and Mobile Awards 2012” ce a avut loc la sfarsitul lunii aprilie a.c., la Londra, in Marea Britanie. Evenimentul a fost organizat de Contactless Intelligence si a recompensat companiile care implementeaza tehnologii de plata fara atingere (contactless) si incurajeaza consumatorii sa utilizeze cardurile contactless la comercianti, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

“Suntem deosebit de onorati de aceasta recunoastere internationala a eforturilor facute de BCR pentru a implementa in Romania tehnologia contactless. Acest premiu vine sa confirme faptul ca BCR isi consolidandeaza pozitia de lider pe piata romaneasca”, a declarat Ahu Atay, director al Diviziei Carduri din cadrul BCR.

Premiul primit de catre BCR este cu atat mai onorant cu cat juriul competitiei a fost compus din specialisti si consultanti independenti in domeniile comertului electronic, tehnologia informatiei si a comunicatiilor sau transporturi – inclusiv reprezentantii Departamentului de Cercetare si Sisteme de Transport Inovative din cadrul Directoratului General al Comisiei Europene pentru Mobilitate si Transport.

Distinctia internationala primita de catre BCR confirma recenta desemnare a BCR drept “Banca Anului in piata cardurilor“ in cadrul Galei NOCASH, lider la trei din cei sase principali indicatori de evaluare. Astfel, BCR a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de conturi, a retelei de ATM si a numarului de servicii si produse lansate pe piata intr-un singur an. In cei 11 ani de organizare a Galei NOCASH, BCR ocupa in premiera primul loc cu un numar atat de ridicat de lansari de servicii si produse.

BCR a lansat, anul trecut, cardul Zambet – card de debit contactless si aplicatie de transport, cardul de credit Powercard Visa contactless si aplicatie de transport, cardul Powercard Gold – card de credit in lei pentru persoane fizice, platforma de internet banking optimizata pentru telefoane mobile, serviciul direct debit pentru clientii corporate, acceptarea cardurilor Diners la ATM, programul de plata in rate egale fara dobanda la POS-urile BCR. In 2011 BCR a pus in circulatie cele mai multe carduri business (33.000 carduri) fiind lider si la aceasta categorie, pentru al doilea an consecutiv.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)