Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, pana pe data de 14 martie a.c., tuturor clientelor care iau un credit in lei de nevoi personale, ipotecar sau de nevoi personale garantat cu ipoteca, comision ZERO de analiza al dosarului, se arata intr-un comunicat de presa.

„Primavara este o mare bucurie pentru noi toti si de aceea ne-am gandit sa venim cu o oferta de creditare care sa aduca mai multe zambete CLIENTELOR noastre: zero comision de analiza la toate creditele! Singura conditie este ca imprumutatul si / sau coplatitorul sa fie de sex feminin. Aceasta trebuie sa depuna documentatia de credit pana pe 14 martie a.c.”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

BCR este prima banca din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent in moneda nationala incepand din luna octombrie 2012, asumandu-si rolul de formator de piata in ceea ce priveste creditarea garantata in lei.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)