BCR caută profesorii care le oferă românilor încredere în forțele proprii. Concursul “Profesorii care ne dau încredere” se desfășoară până pe 5 iunie, pe pagina de Facebook a bancii. Prin această întrecere, elevii și studenții din întreaga țară își vor putea nominaliza și vota profesorul favorit sau dascălul în care au cea mai mare încredere.

La final, BCR îi va premia cu 42 de premii a câte 1.000 de lei pe profesorii nominalizați care întrunesc cele mai multe voturi, exprimate în like-uri, câte un premiu pe fiecare județ al țării, urmând ca profesorul care s-a bucurat de cea mai mare susținere pe Facebook să fie recompensat cu 10.000 de lei.

 

Educația este una dintre prioritățile strategice ale BCR

“Să fii profesor astăzi, în România, nu este deloc ușor. Menirea unui dascăl este să transmită elevilor săi cunoștințe, pasiune pentru carte și mai ales încredere pentru prezent și viitor. Știm că cei mai mulți profesori și-au asumat, cu multă dedicație, această nobilă misiune, în ciuda condițiilor dificile în care, adesea, se desfășoară profesia lor. Și trebuie să admitem că dascălii sunt oamenii care, alături de părinți, au un rol determinant în devenirea noastră, personală și profesională.

Competiția lansată astăzi este o mică recunoaștere pe care o oferim profesorilor din România, prin intermediul propriilor elevi. Educația este una dintre prioritățile strategice ale BCR, alături de susținerea investițiilor în infrastructură, tehnologie și creșterea calității vieții”, declară Ionuț Stanimir, Director de Comunicare al BCR.

 

Concursul “Profesorii care ne dau încredere” se desfășoară pe pagina oficială a băncii –Facebook.com/BCRRomania, (link: www.bcr.ro/profesorideinredere sau https://www.facebook.com/BCRRomania/app/303583073388441/ ) prin intermediul unei aplicații disponibile, unde se vor putea face înscrierile și votarea ulterioară a profesorilor. Întrecerea se desfășoară în două etape:

 • Etapa I – 17 – 24 mai – deschiderea generală a înregistrărilor pe formularul de contact disponibil pe pagina de concurs a concursului.
  • Condiții de înscriere a profesorilor:
   • Înscrierea profesorilor se face EXCLUSIV de către elevii și studenții fiecărui profesor, atât din actualul ciclul didactic, cât și din ciclurile didactice încheiate, respectiv foști elevi și studenți.
   • Completarea numelui și a prenumelui profesorului
   • Completarea materiei pe care profesorul o predă
   • Completarea județului și localității de proveniență
   • Completarea unui text de susținere și justificare a înscrierii, element esential în procesul de selectie.
   • Profesorul nominalizat poate fi orice cadru didactic, titular sau suplinitor, antrenor de sport sau profesor de activități extracurriculare.
   • Profesorii nu se pot autoînscrie și nici nu pot nominaliza alte cadre didactice.
  • Selecția va fi făcută de către o comisie formată din reprezentanții băncii, în baza unei jurizări ce va ține cont de motivația oferită de autorii înscrierilor, calitatea actului didactic descrisă de aceștia și, nu în ultimul rând, de probitatea morală și profesională a fiecărui profesor, așa cum reiese din înscrieri.
  • Pe 29 mai va fi anunțată lista scurtă de profesori, după următoarele criterii:
   • Câte 3 profesori din fiecare cele 42 de județe ale României
   • În cazul în care anumite județe nu vor avea suficiente nominalizări, vor fi înscriși și profesori din alte județe, din rândul celor care nu au trecut selecția inițială, în baza acelorași criterii de jurizare.
  • Etapa II – votarea profesorilor, printr-un simplu like, în perioada 29 mai – 5 iunie:
   • Primii 42 de profesori, care primesc cele mai multe like-uri din partea elevilor, vor fi declarați câștigătorii premiilor de câte 1.000 de lei
  • Profesorul care primește cele mai multe like-uri din toată țara va fi recompensat și cu marele premiu, de 10.000 de lei
  • Anunțarea castigatorilor se va face pe 6 iunie 2017.

Pentru a accesa pagina concursului accesati www.bcr.ro/profesorideincredere sau https://www.facebook.com/BCRRomania/app/303583073388441/

 BCR: “Mai presus decat cunoastere, meseria nostra este sa transmitem incredere!”

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

 • (not be published)