Nu sunt dobanzi mai mici (inca!) insa bancile dovedesc ca se lupta pentru clienti. Dupa ce am prezentat oferta BRD cu avantaje si bonusuri, dupa promotia BCR impreuna cu MoneyGram, avem ocazia sa va aratam cum poti dezmorti un produs deja uitat. Sau mai simplu: cum readuci clientul la banca, daca vrei! BCR simplifica documentatia pentru evaluarea cererilor de credite si solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala si factura de utilitati.

Cea mai mare banca din sistem ataca piata creditelor inghetate, cele de nevoi fara garantii, resuscitand-o cu o promotie: intre 1 aprilie – 31 mai 2012 BCR lanseaza o campanie de promovare a creditelor de nevoi personale si ofera 200 lei clientilor care revin cu cele 3 documente corecte si complete in termen de 5 zile de la data pre-evaluarii in vederea contractarii unui credit de nevoi personale, DIVERS BCR. Banca ofera inca 50 lei bonus pentru clientii care opteza si pentru un card de credit BCR, POWERCARD BCR / BCR Wizz Air. in plus, BCR ofera gratuit asigurarea de viata la BCR Asigurari de Viata VIG.

In cadrul campaniei, BCR vinde credite de nevoi personale cu dobanda fixa incepand de la 15,90% (DAE 18,01%). Clientii cu istoric BCR (client care are un istoric cu banca, incaseaza salariul in cont curent la BCR, a avut un comportament bun de plata, etc.) pot accesa pana la 88.000 lei pe 5 ani, fara garantii. Termenul de rambursare urca pana la 10 ani in cazul creditelor care refinanteaza credite acordate inainte de 31.10.2011. Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunara mica si fixa pe toata perioada de creditare, asigurarea de viata  gratuit la BCR Asigurari de Viata VIG si , pentru o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj.

Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit POWERCARD BCR / BCR Wizz Air sunt: cumparaturi cu 0% dobanda (prin programul de 12 rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri BCR / pana la 53 zile perioada de gratie cu dobanda 0%), programul de loialitate, reducerile de pana la 30% la comerciantii parteneri BCR, servicii gratuite de plati facturi la ATM BCR, asigurare gratuita de protectie a cumparaturilor

 

 

EXEMPLU CALCUL DIVERS BCR:

Pentru un credit acordat de BCR de 15.000 lei pe o perioada de 5 ani (60 LUNI) cu o dobanda de 15,90% fixa, banca percepe e o DAE de 18,01%. BCR te comisioneaza cu 250 lei, pentru analiza dosarului – inclus in credit, iar asigurarea de viata este gratuita. Rata pentru acest imprumut va fi de 364 lei/lunar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)