Banca Comerciala Romana (BCR) reduce, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele de consum in lei garantate cu ipoteca (Maxicredit) cu 1,25%, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Astfel, dobanda la creditele de consum in lei garantate cu ipoteca (Maxicredit) scade pana la 5,75%, fixa pe 5 ani si ulterior variabila ROBOR 6 luni + 2,5%, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR.

Avantajele creditului de nevoi personale cu ipoteca de la BCR:
* Folosesti banii din credit cum vrei, fara sa dai explicatii
* Ai posibilitatea refinantarii creditelor contractate la alte banci si in acest caz perioada de creditare  maxima poate ajunge pana la 25 de ani, iar comisionul de analiza este 0
* Creditul se acorda fara aport propriu
* Ai dobanda fixa pe 5 ani si astfel esti tinut departe de riscul de fluctuatie a ratei de dobanda. stii de la inceput cat vei plati luna de luna! 0 risc valutar pe toata perioada de creditare deoarece creditul  va fi acordat in lei, moneda in care iti incasezi veniturile.
* Dobanda la credit cu 0,5 puncte procentuale mai mica daca ai deja salariul la BCR sau alegi sa vii cu salariul la BCR!

Exemplu de calcul

DAE = 5,95% pentru refinantarea unui credit in valoare totala de 90.000 lei, pe 25 de ani; dobanda: 5,75% fixa in primii 5 ani si ulterior variabila: 5,76%/an (ROBOR 6M + 2,5%); comision de analiza: 0 lei; cost de evaluare: 300 lei inclusiv TVA; rata lunara: 566 lei; valoare totala platibila: 170.269 lei.
Exemplul de calcul este orientativ, valabil la data de 17 februarie 2014 pentru clientii care isi primesc salariul in cont la BCR si contracteaza un credit ce reprezinta maximum 75% din valoarea garantiilor.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)