BCR lanseaza o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitiva, simplitate si rapiditate – dobanda promotionala de la 8,5% pe an (DAE 10,08%). Dobanda este determinata in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului sau pensiei intr-un cont la BCR.

Banca solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala/formular BCR si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii.

Totodata, BCR aproba creditul rapid in cazul clientilor care isi incaseaza deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni.

„Cu venirea primaverii si semnele pozitive venite din economie vedem deja din ce in ce mai multi clienti care se gandesc la finantarea planurilor lor cu mai multa incredere. Venind la BCR, clientii pot fi increzatori ca pot obtine una dintre cele mai bune oferte din piata cu un raspuns rapid din partea noastra si un set minim de documente solicitate (maxim 3). Clientii au apelat la BCR pentru finantarea nevoilor lor mai mult decat la orice banca din Romania, si ne dorim sa continuam sa avem cea mai buna oferta de creditare in ansamblu din piata, incluzand si ratele de dobanda, in mod constant printre cele mai bune din piata. Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri in perioada urmatoare, finantand diversele lor nevoi: achizitii de aparatura tehnica, IT, amenajari/remobilari in casa, cheltuieli specifice sarbatorilor de Paste sau neprevazute, precum si reducerea obligatiilor lunare de plata prin refinantarea creditelor la BCR etc.”, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

Campania se deruleaza pana pe 30.04.2014.

Detalii in Regulamentul campaniei disponibil gratuit in unitatile BCR si pe www.bcr.ro.

  Exemplu de calcul: 18.000 RON

  Tip credit       Divers BCR
Valoare totală credit 18.000 Lei
Perioadă de acordare    Maxim 5 ani (60luni)
Dobândă*                      8.5%/an
Comision analiză dosar * ZERO
Comision lunar de administrare 10 Lei
DAE 10.08%
Valoare totală plătibilă de către client 22.757 Lei  RON
Rata lunară 379.3 Lei RON
Asigurări                  GRATIS – Asigurare de viaţă

* in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului, pensiei intr-un cont la BCR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)