BCR a redus, incepând de la sfârsitul saptamanii trecute, dobânda la creditele nou acordate de nevoi personale cu pâna la 2 p.p., se arata intr-un comunicat de presa.

„Dobânzile la creditele de nevoi personale in lei nou acordate incep de la 13,5%, dobânda este fixa pe toata perioada de creditare pentru creditele in lei. in plus, clientii care isi refinanteaza la BCR creditele de la alte banci sau incaseaza salariul intr-un cont curent BCR beneficiaza si de o reducere cu 100% a comisionul de analiza a dosarului de credit”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Asigurarea de viata este oferita gratuit si optional, contra cost, clientii pot beneficia de asigurare de somaj care presupune ca, in cazul in care clientul intra in somaj, banca plateste pâna la 24 de rate lunare.

Documentatia creditului este in continuare simplificata, fiind solicitate doar 3 acte, respectiv  fisa fiscala aferenta anului precedent, adeverinta de salariu / extras de cont curent sau card BCR, o factura de utilitati recenta.

De exemplu, pentru un client care incaseaza salariul prin BCR, pentru un credit de nevoi personale in valoare totala de 15.000 lei acordat pe o perioada 5 ani, rata lunara este de doar 353 lei (DAE = 15,55%).

Aprobarea creditului se poate obtine si telefonic prin apel gratuit la numarul InfoBCR 0800.801.BCR (0800.801.227), zilnic, intre orele 8.00 si 22.00.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)