Banca Comerciala Romana anunta reducea dobanzii la creditele de nevoi personale in lei. Nu este singura banca ce mizeaza pe o campanie de informare si promovare a creditelor de nevoi in lei. Banca Transilvania deruleaza in aceasta luna o campanie asemanatoare.

BCR scade cu pana la 3% dobanda la creditele de nevoi personale in lei si va practica pentru acestea o dobanda fixa, incepand de la 9,5% pe an, in functie de scoringul clientului. Banca o deruleaza o campanie de promovare pana la 31 decembrie 2013, iar formalitatile sunt simplificate pentru aplicanti, carora le sunt cerute doar trei acte, sustine banca.

BCR precizeaza ca in campania de informare pe care o deruleaza promoveaza o dobanda de 10% pe an, valoare ce reprezinta o abordare realista si corecta in comunicarea cu clientii, deoarece majoritatea acestora se incadreaza intr-o clasa de scoring de mijloc, dar ofera si dobanzi de 9,5% pe an pentru clienti interesati de termene mai scurte de creditare.

‘BCR reduce dobanda la creditele de nevoi personale in lei cu pana la 3% si nu percepe comision de analiza clientilor care fie isi vireaza sau aleg acum sa isi vireze salariile sau pensiile la BCR. Continuam sa sustinem planurile clientilor nostri finantand, in conditii de pret extraordinare, realizarea tuturor proiectelor pe care acestia si le-au propus: amenajari/remobilari in casa, cheltuieli specifice Sarbatorilor de Iarna sau neprevazute, precum si reducerea obligatiilor lunare de plata prin refinantarea creditelor de la alte banci. Creditele in lei sunt deja prima optiune a clientilor, prin avantajele legate de eliminarea riscului valutar si posibilitatea accesarii unei sume mai ridicate’, arata Andrew Gerber, Director de Management al Produselor Retail, in cadrul BCR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)