Ancheta se extinde in cazul disparitiei a aproape 2 milioane de euro din cutiile de valori BCR Pitesti. Politia cere tutror institutiilor bancare din Romania sa verifice toti clientii care detin cutii de valori pentru a-i gasi pe cei doi suspecti care ar fi furat banii. Este vorba despre doi barbati care au si ei casete inchiriate in sediul BCR. Au intrat in atentia anchetatorilor, dupa ce imaginile de pe camerele de supraveghere au aratat ca veneau frecvent la banca sub pretextul ca-si verifica bunurile din cutii.

Masura a fost luata dupa ce 11 persoane au depus plangere ca le-au disparut bunuri din cutiile de valori pe care le avea închiriate la mai multe banci din tara.

Prima plangere a fost vineri la sediul unei banci BCR din Pitești. De atunci, aproximativ 11 plangeri au fost depuse de catre clientii bancilor, iar suma totala care a disparut din cutiile de valori se ridica la aproximativ 2 milioane de euro.

In momentul, politistii au identificat primii doi suspecti în cazul disparitiei a aproape 2 milioane de euro din cutiile de valori ale unei filiale BCR din Pitesti. Este vorba de doi barbati care ar avea si ei casete închiriate în sediul aceleiasi unitati bancare.

Mai mult, unul dintre ei ar fi fost vazut si în imaginile surprinse de camere acum cateva luni, la o alta banca din Ploiești. si de acolo au disparut bani din cutiile de valori.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)