BCR ofera clientilor sai, abonati la serviciile de telefonie oferite de ORANGE ROMANIA, posibilitatea sa isi achite facturile prin Direct Debit, fara comision. Titularii de cont curent in lei la BCR, persoane fizice sau persoane juridice, pot efectua plati cu caracter regulat, fara a fi nevoie sa se deplaseze la banca, mandatand banca sa transfere banii direct in contul furnizorului.

Pentru a beneficia de Direct Debit este suficienta doar incheierea unui Contract de Mandat, la oricare unitate a BCR sau direct prin intermediul Serviciului de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR.

Printre avantajele acestui serviciu se numara: setarea, modificarea si anularea mandatului sunt gratuite iar platile se efectueaza fara comision, evitarea riscului neplatii la timp din diverse motive a facturilor, dar si realizarea unei economii de timp, prin posibilitatea achitarii unor plati cu caracter de regularitate.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)