BCR continua seria de reduceri a dobanzilor fixe pentru creditele ipotecare Casa Mea in lei.  Astfel, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele ipotecare Casa Mea in lei coboara la 4,95%/an, dobanda fixa pe primii 5 ani, urmata de dobanda variabila 4,65% (ROBOR 6M + doar 3,00%).

Pentru creditele ipotecare Casa Mea in lei cu dobanda fixa pe primii 10 ani scade pana la 5,45%/an, fiind urmata de dobanda variabila 4,65% (ROBOR 6M + doar 3,00%).

BCR nu percepe comisioane lunare. De asemenea, comisionul de analiza al dosarului de credit practicat de banca este ZERO.

Pentru clientii care nu au cont de salariu/pensie la BCR dobanda la creditele ipotecare este mai mare cu doar 0.2%.

“Resursele financiare solide si lichiditatea excelenta a BCR ne-au permis sa continuam reducerea dobanzilor la creditele ipotecare in lei, pentru a veni in intampinarea clientilor cu una dintre cele mai bune oferte. Am coborat sub pragul psihologic de 5% / an pentru ofertele cu dobanda fixa in primii 5 ani si sub 5.5% / an pentru ofertele cu dobanda fixa in primii 10 ani. In acest moment, dobanzile fixe ale creditelor ipotecare BCR reprezinta o competitie serioasa pentru toate ofertele disponibile in piata. In plus oferta de rata fixa lunara asigura un control total asupra cheltuielior lunare cu creditul, ceea ce reprezinta un element esential in luarea unei decizii corecte“, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail & Private Banking al BCR.

BCR este prima banca din Romania care a luat decizia ca, incepand din luna octombrie 2012, sa acorde credite numai in moneda in care clientii realizeaza venitul.

EXEMPLU DE CALCUL

Exemplu de calcul valabil in luna mai 2015 pentru clientii care incaseaza salariul la BCR, pentru un credit Casa Mea in valoare totala de 160.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 5,31%; dobanda fixa 10 ani 5.45% ulterior variabila: 4,65%/an (ROBOR 6M + 3%); comision de analiza ZERO lei; cost evaluare apartament: 370 lei; valoare totala platibila: 311,593.27lei, cost total credit: 151,593.27 lei.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)