BCR crește dobânzile la depozitele în lei

Banca Comercială Română majorează până la 4,2% dobânzile pentru depozitele la termen în lei deschise digital, pentru persoane fizice. Banca își propune astfel să susțină clienții în înțelegerea importanței procesului de economisire pentru dezvoltarea unui viitor inteligent financiar.

Oferta vine să răsplătească loialitatea clienților BCR prin acordarea unui bonus de dobândă pentru toți cei care aleg să încaseze venitul (salariul sau pensia) într-un cont BCR, prin deschiderea unui depozit prin George – platforma BCR de Internet Banking sau Mobile Banking.

Procesul este foarte simplu, 100% digital: în doar câteva secunde clienții BCR pot deschide depozitul în George și beneficiază imediat de dobânda bonificată.

Cei care nu sunt clienți BCR își pot deschide, în câteva minute, un cont George la www.bcr.ro sau pot fi asistați în deschiderea unui cont într-una dintre sucursalele BCR. Oferta se aplică depozitelor nou deschise în George și celor care se prelungesc în perioada 3 iunie-30 septembrie 2022.

Noile dobânzi la depozitele în lei, deshise prin George, pentru persoane fizice:

✅ Depozit pe 3 luni:
*️⃣ 2,50% pentru clienții care încasează venitul la BCR
*️⃣ 1,20% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR
✅ Depozit pe 6 luni:
*️⃣ 4% pentru clienții care încasează venitul la BCR
*️⃣ 2,70% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR
✅ Depozit pe 12 luni:
*️⃣ 4% pentru clienții care încasează venitul la BCR
*️⃣ 2,70% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR
✅ Depozit Maxiplus 24 luni:
*️⃣ 4,20% pentru clienții care încasează venitul la BCR
*️⃣ 2,90% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

Banca a crescut, de asemenea, dobânda la contul de economii Maxicont în lei la 0,75%/an. Suma minimă pentru constituirea unui depozit este de 500 de lei. Ofertele de dobânzi pot fi consultate pe site-ul BCR, secțiunea: depozite la termen.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)