BCR executa silit centrul comercial Cocor si va organiza o licitatie de vanzare in noimebrie, la un pret de pornire de 134,9 milioane de lei (circa 30 de milioane de euro), decizie contestata in instanta de proprietarii magazinului, anunta Mediafax. “La data de 12 octombrie, Cocor a primit publicatie de vanzare a centrului comercial Cocor, prin executor judecatoresc, la cererea BCR. Licitatia va avea loc pe 16.11.2012 (…) si pretul de pornire este de 134,9 milioane de lei. Raportul de expertiza tehnica a fost stabilit initial la pretul de 42 milioane de euro, iar la insistenta BCR a fost diminuat prin completare la 134,9 milioane de lei. Cocor a depus contestatie la executarea in instanta”, se arata intr-un anunt al firmei Cocor Bucuresti (COCR), proprietarul magazinului, transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

BCR a finantat cu circa 18 milioane de euro modernizarea magazinului.

“De la 6.06.2012, Cocor a platit catre BCR peste 1,25 milioane de euro si poate achita sume suplimentare cu conditia semnarii unui act aditional la creditul ipotecar. Continuam negocierile cu BCR si sunt sanse ca in perioada imediat urmatoare sa ajungem la o intelegere si sa semnam actul convenit”, se mentioneaza in anuntul transmis BVB.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)