In 11 ianuarie, Gheorghe Piperea, avocatul cu cele mai multe procese castigate impotriva bancilor, anunta pe contul sau de Facebook o victorie impotriva BCR: “s-a efectuat prima executare silita contra BCR in sirul de dosare contra acesteia. Asta in ciuda tuturor sicanelor facute de BCR (contestatii, cerere de suspendare etc).”

Tribunalul Bucuresti a respins contestatia la executare formulata de BCR. 200 de persoane implicate intr-un proces colectiv cu banca vor primi de luni in conturi 890.000 de lei, suma reprezentand contravaloare comisioanelor declarate abuzive de catre instanta de fond.

“Va incepe executarea silita pe suma rezultata din toata dobanda ilegal incasata de BCR, mult mai mare decit comisionul de administrare. Esential este ca banii merg acum catre clienti. Se poate, deci, ca si banca sa fie executata silita. Asadar, start praying BCR, Volksbank, RBS Romania, Raiffeisen Bank, Bancpost si Credit Europe Bank!”, isi incheie “pledoria” Gheorghe Piperea.

Clientii, reprezentati de casa de avocatura Piperea si Asociatii, au trecut la executarea silita a BCR, actiune impotriva careia banca a depus o contestatie la TMB, ce a fost respinsa, in cele din urma, pe 10 ianuarie. Astfel ca, banca va incepe sa vireze cei 890.000 de lei catre clienti incepand de luni, a declarat avocatul clientilor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)