Banca Comerciala Romana a acordat un credit de 32 milioane EUR companiei AFI Europe pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru cladirea de birouri “AFI Park 2” si un imprumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru cladirea de birouri “AFI Park 3”.

„In calitate de lider al sistemului bancar din Romania, BCR este direct interesata in finantarea si dezvoltarea economiei. Suntem bucurosi ca am gasit partenerii potriviti si proiectul care ne-a permis sa folosim expertiza noastra imobiliara. Mai mult decat atat, avem un parteneriat amplu la nivelul Grupului Erste cu AFI. Apreciem calitatea proiectelor pe care le livreaza si abordarea profesionista“, a declarat Ana Dumitrahce, Sef Departament Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

AFI Europe opereaza in Romania din anul 2005, compania a dezvoltat si gestioneaza “AFI Palace Cotroceni”, cel mai mare si cel mai dominant shopping mall din Romania si printre cele mai mari mall-uri din regiunea ECE, AFI Palace Ploiesti, primul shopping center modern din Ploiesti, inaugurat an Octombrie 2013 si proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce in total pe piata peste 65.000 mp de spatii de boriuri de calitate.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)