BCR acorda lunar credite de zeci de milioane euro si inregistreaza ‘un grad de colectare extrem de bun’, chiar in actualele conditii economice dificile, a declarat directorul Retelei corporate a BCR, Emilian Croitoru, potrivit Agerpres. Banca aplica o politica de creditare pe segmentul corporate care sa protejeze firmele de riscul valutar si a decis sa acorde credite doar in valuta in care companiile au incasarile.

‘Am hotarat sa finantam antreprenorii corporate doar in moneda in care incaseaza din operatiuni, pentru protejarea lor si diminuarea riscului valutar. Punem accent pe latura educationala si dorim sa cream acest trend, pentru ca suntem convinsi ca economia Romaniei devine sustenabila doar daca antreprenorii dezvolta afaceri sustenabile’, a declarat Emilian Croitoru, la conferinta de lansare a editiei 2012 a Programului ‘Campioni in Business ‘.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)