Cea mai ampla suspendare a serviciilor bancare inregistrata pe piata din Romania va avea loc in acest week-end la BCR. Aceasta schimbare de program este explicata prin operarea unor lucrari de intretinere la sistemul informatic al bancii.

667 de unitati ale BCR vor avea vineri, 30 martie, un program mai scurt cu doua ore decat in mod obisnuit, urmand sa se inchida de la ora 16:00, iar sambata nicio unitate nu se va deschide pentru a lucra cu publicul. Din acelasi motiv, serviciile de electronic banking ale BCR nu vor fi disponibile pentru nicio categorie de clienti incepand de vineri, ora 16:00 si pana sambata dupa-amiaza la o ora neprecizata.

Fiind vorba de o operatiune tehnica de anvergura, BCR nu poate garanta functionarea cardurilor si nici a retelei de bancomate si POS-uri in perioada mentionata, estimand ca este posibil sa apara “incidente izolate” si sfatuindu-si clientii sa-si faca rezerve de cash. BCR are peste 2.000 de bancomate si peste 18.000 de POS-uri.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)