Banca Comerciala Româna (BCR) lanseaza, incepand din aceasta saptamâna, cea mai inovatoare platforma educativa destinata segmentului persoanelor fizice – primul joc educativ interactiv din România in aria serviciilor electronice de plata – “24 Banking”. Toti utilizatorii online indiferent daca sunt sau nu clienti BCR se vor putea bucura de “24 Banking”. Jocul interactiv este disponibil la adresa www.24banking.ro.  Utilizatorii vor parcurge mai multe misiuni pe baza indiciilor si a interactiunii cu platforma online cat si pe baza cunostiintelor financiare dobândite cu fiecare misiune. Misiunile sunt inspirate din cele mai des utilizate operatiuni realizate de clientii serviciului existent  24banking.ro

O experienta completa de joc dureaza in medie in jur de 10 minute. Cu toate acestea jocul poate fi jucat de mai multe ori, numarul de misiuni pentru fiecare nivel fiind mai mare si permitând invatarea si jucarea mai multor scenarii diferite la fiecare noua accesare. In functie de numarul de nivele pe care le finalizeaza cu succes utilizatorii vor intra in concurs pentru premii in bani. Marele premiu (un laptop gata pregatit pentru navigarea si folosirea in scopuri financiare online) se va acorda acelora care sunt sau care devin clienti ai serviciului Click 24 Banking BCR si care vor realiza pe durata celor aproape 7 saptamâni minim 5 tranzactii electronice astfel incât sa dovedeasca invatarea situatiilor din jocul interactiv.

“Scenariul jocului este urmatorul: Cu totii ne gasim adesea in situatia in care avem nevoie de informatii despre conturile bancare sau in situatia de a realiza platile de zi cu zi. Obiectivul tau este de a folosi un serviciu electronic de plata o platforma de internet banking animata, creata special pentru a te familiariza cu utilizarea functionalitatilor 24banking.ro. Misiunile tale sunt: identificarea codului IBAN ºi furnizarea lui catre angajator pentru a incasa salariul, verificarea faptului ca rata pentru credit a fost perceputa sau plata unei uzuale facturi de utilitati. Dupa finalizarea jocului esti pregatit sa folosesti 24banking.ro cu beneficii clare de cost, timp si siguranta”, spune Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail BCR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)