Banca Comerciala Romana, membra a Erste Group, cel mai important grup financiar din Romania, angajeaza Manager Inovatie Distributie Retail. In rolul de Manager Inovatie Distributie vei identifica trendurile si inovatiile din piata financiar – bancara cu privire la canalele de distributie Retail (Retea de Unitati, Terminale Self Service, Contact Center, etc), vei integra rezultatele in strategia generala a canalelor de vanzare si propune planuri specifice de actiune.

Responsabilitati:

Actioneaza pentru maximizarea profitului si diminuarea riscului in activitatea coordonata; identifica noi oportunitati de afaceri in scopul maximizarii profitului;
Asigura definirea reglementarilor si procedurilor legate de operatiunile prin canalele digitale atat din punct de vedere intern conform reglementarilor bancii, cat si din punct de vedere a relatiei contractuale cu clientul extern.
Identifica trendurile si inovatiile din piata nationala si internationala in materie de tipuri si forme de organizare ale Retelei de Distributie Retail, integreaza rezultatele in strategia generala a canalelor de vanzare si propune planuri specifice de actiune materializate prin proiecte de evolutie a Retelei de Distributie Retail.
Transforma strategia unitatilor si a celorlalte canale intr-o strategie imbunatatita de abordare a clientilor (flexibilitate si procese rapide), prin reinventarea retelei de distributie.
Dezvolta propuneri pentru evolutia canalelor de distributie privind: dezvoltarea de functionalitati/ capabilitati ale aplicatiilor.
Elaboreaza si propune spre aprobare autoritatilor competente raportul final privind generarea/ imbunatatirea produselor/ serviciilor/ tehnologiilor/ proiectelor/ fluxurilor inovative in care este implicat, cu acordul entitatilor implicate din administratia centrala BCR/ Grup Erste.
Propune evolutii specifice privind activitatile din unitati, roluri si accesibilitate.
Coordoneaza/ participa la implementarea proiectelor cu impact in activitatea de distributie multi-canal, fiind responsabil de alinierea acestora la strategia de business.
Profilul candidatului:

Studii superioare: economice/ tehnice;
Experienta minima in activitate: 3 ani, din care minim 2 ani in institutii financiar-bancare;
Cunostinte de limba engleza – nivel avansat;
Cunostinte de tehnici de control si monitorizare.

Aplica aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)