Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.  Solutia este extrem de simplu de folosit: dupa ce aleg produsul sau serviciul dorit de pe site-urile comerciantilor parteneri si opteaza pentru achitarea comenzii prin aceasta optiune de plata, clientii sunt directionati catre Click 24 Banking BCR unde, dupa autentificarea in aplicatie, vor avea posibilitatea sa vizualizeze direct ordinul de plata precompletat cu datele comenzii. Clientii trebuie doar sa verifice detaliile platii si sa autorizeze plata.
“Plata instant a produselor prin internet banking vine in sustinerea comertului electronic aflat in crestere, ca o alternativa la plata prin ramburs, in special pentru comerciantii de incredere si cu o calitate ridicata a serviciilor. Simplitatea metodei si garantia BCR ca niciun fel de date personale nu sunt transmise in acest proces catre comercianti, vor ajuta clientii sa aleaga intr-o pondere si mai mare platile electronice in detrimentul platilor cu numerar, prin ramburs”, a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail in cadrul BCR.
Tranzactionarea prin internet banking ofera intregului proces un grad sporit de securitate. Tranzactiile sunt autorizate pe baza codurilor unice generate de dispozitivul token, in zona de internet banking administrata de banca, oferind cea mai mare garantie clientilor ca niciun detaliu referitor la metoda de plata nu va fi transmis catre comercianti.
„Plata prin Internet Banking cu confirmare instant – a cinsprezecea metoda de plata din portofoliul PayU Romania – contribuie la cresterea platii online in comertul electronic, oferind beneficii atat comerciantilor, cat si cumparatorilor online. Cumparatorii pot plati in siguranta, cu o metoda cu care sunt deja familiarizati, in conditii de securitate maxima, in timp ce, pentru magazinele online, genereaza business aditional, reducand in acelasi timp costurile operationale. Comerciantii au acces simplu si rapid la acest nou canal de plata, prin semnarea unui act aditional la contractul deja existent cu PayU. in majoritatea cazurilor, activarea noii metode nu necesita interventii tehnice pe fluxul deja existent”, a declarat Daniel Nicolescu, CEO PayU Romania.
Confirmarea tranzactiei este trimisa instant catre comerciant si astfel comanda este eliberata imediat. Nu exista niciun cost pentru realizarea platii pe internet si niciun cost suplimentar pentru utilizarea serviciului Click 24 Banking. Se achita intotdeauna doar valoarea produselor comandate.
„Magazinele online cu site-uri de incredere, usor de folosit si livrari rapide stiu ca aceaste metode inovative sunt cele care le cresc vanzarile si le securizeaza veniturile. De aceea contam pe o adoptie cat mai rapida a acestei noi metode de plata in randul lor. Suntem pregatiti sa ii promovam catre clientii nostrii si sa le explicam acestora toate avantajele acestui tip de plata”, a adaugat Bogdan Marin.
Aceasta, metoda de plata ofera:
·    Simplitate – ordin de plata precompletat, autorizare simpla a tranzactiei;
·    Siguranta – autentificare si autorizare pe baza dispozitivului token in Click 24 Banking BCR;
·    Rapiditate – confirmare instanta a tranzactiei;
·    Eficienta – tranzactii rapide, fara cash, prin ordin de plata.

Clientii care doresc sa foloseasca aceasta modalitate de plata vor recunoaste aceasta optiune de plata prin prezenta logo-ului BCR pe site-urile partenere de comert electronic.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)