BCR lansează Fitbit Pay și Garmin Pay, metode de plată disponibile pentru clienții băncii utilizatori de ceasuri smart Fitbit și Garmin. BCR oferă astfel cel mai simplu mod de a face tranzacții, oricând ai nevoie și oriunde ești. Fitbit și Garmin devin cele mai noi instrumentele de plată în ecosistemul de plăți inteligente ale băncii. Dispozitivele pot fi utilizate atât în România, cât și în străinătate pentru plata cumpărăturilor la orice terminal ce acceptă plățile contactless. În plus, datorită soluției de plată implementată de BCR și Metrorex, smartwatch-urile vor putea fi folosite în curând și pentru plata călătoriilor de la metroul din București, în stațiile semnalizate.

Plățile cu ajutorul dispozitivitelor Fitbit și Garmin se pot realiza cu produsele compatibile cu serviciul Fitbit Pay și Garmin Pay, acestea fiind afișate pe site-ul BCR.

După adăugarea cardului BCR sau George în wallet-urile ceasurilor, plățile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzător din portofelul virtual și apropierea dispozitivului de terminalul de plată. În cazul ambelor soluții de plată, la fiecare 24 de ore sau de fiecare dată când îți pui ceasul la mână, va fi avea nevoie să introduci codul PIN.

Cele două soluții de plată sunt gratuite.

În ultimul an, BCR a lansat, prin George Internet & mobile banking nu mai puțin de 84 de functionalități, 51 pe mobil, 33 pe web. Dintre cele mai importante se numără: deschiderea de cont 100% online, George Pay – plata cu telefonul mobil cu sisteme Android, Apple Pay cu Apple Pay in-app provisioning solution (înrolarea cardurilor prin aplicația George), gestionarea & managementul cardurilor, până la servicii complexe, cum ar credit de nevoi personale online, refinanțare online, depozite online, cont de economii online sau asset management.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)