BCR a implementat, impreuna cu Euplatesc, posibilitatea de a plati recurent facturile pentru abonatii furnizorului de televiziune, internet, telefonie fixa si mobila, RCS & RDS, anunta banca prin intermediul unui comunicat de presa. Acest serviciu este gratuit pentru clientii RCS & RDS si poate fi utilizat de catre detinatorii de carduri emise de orice banca din Romania, emis de orice banca, debit sau credit, sub sigla Visa si Mastercard.

“Clientii scapa astfel de grija lunara a platii facturilor. Banii se retrag automat din cont la data scadenta, iar clientul primeste instiintarea si confirmarea platii pe email. Platile recurente sunt inca un pas important pe care BCR il face pentru imbunatatirea vietii clientilor” a declarat Ahu Atay, director carduri BCR.

Pentru a folosi serviciul de plati recurente, clientii RCS & RDS trebuie sa parcurga urmatoarele etape:
* Accesarea www.rcs-rds.ro, zonele „Modalitati de plata a facturii“ sau „Contul meu Digi“,
* Intrarea in aplicatia de plata online directa sau inregistrarea si/sau logarea in contul de client
* Selectarea optiunii de plata factura, moment in care se solicita confirmarea activarii serviciul de plata recurenta. Aceasta optiune apare pe formularul de colectare a datelor despre card.
* Primirea mesajului de informare despre plata recurenta si o lista derulanta pentru alegerea numarului de plati dorite (intre 1 – 12 luni)
* Selectarea optiunii de plata dorita
* Primirea unui email de confirmare aferent platii efectuate

Serviciul pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a renunta la plata recurenta si o adresa de email si un numar de telefon pentru a raspunde solicitarilor legate de plata recurenta.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)