BCR a extins programul de lucru cu publicul pana la ora 19.30 pentru un numar de peste 100 de unitati din toata tara, datorita solicitarilor de consiliere, precum si cresterii numarului de cereri de credite in perioada Sarbatorilor de Iarna.

“BCR deruleaza, in prezent, Campania “Solutii de creditare pentru fiecare”. Observam in perioada Sarbatorilor de Iarna o crestere sustinuta a cererii de credite, in special cele de nevoi personale si carduri de credit. Pentru a veni in intampinarea clientilor cu solutii de creditare dedicate nevoilor acestora, am decis prelungirea programului de lucru pentru mai mult de 100 de unitati pana la ora 19.30. in aceasta perioada aglomerata a Sarbatorilor de Iarna vrem sa fim mai aproape de clientii nostri care si-ar dori sa poata obtine consiliere pentru acordarea de credite”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte desemnat Retail si Private Banking.

Campania “Solutii de creditare pentru fiecare” este insotita de 16 premii in valoare neta de 10.000 lei fiecare, plus marele premiu, o masina DACIA DUSTER*.

Campania se deruleaza pana pe 15 decembrie 2014 si asigura tuturor clientilor care iau unul din produsele de creditare: card de credit BUN DE PLATA, credit DIVERS, credit ipotecar CASA MEA, credit PRIMA CASA sau credit BCR Banca pentru Locuinte si vin cu salariul sau pensia la BCR, intrarea automata la tragerile la sorti pentru unul din premiile campaniei

Creditul DIVERS are o dobanda fixa de la 8,5%/an, asigurare de viata gratuita si poate fi obtinut cu doar 2 acte. Totodata, in cazul clientilor care isi incaseaza deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni, banca aproba creditul in aceeasi zi iar comisionul de analiza este ZERO.

Cardul de cumparaturi Bun de Plata a venit cu o oferta unica pe piata cardurilor din Romania oferind astfel tuturor clientilor interesati de obtinerea unui card de cumparaturi, pana la 10% bani inapoi in cont. Prin intermediul Cardului Bun de Plata clientii obtin bani inapoi in cont atat pentru platile la POS cat si cele in mediul online, procentele fiind cuprinse intre 2 si 10%. Procentul de 10% este aplicat la tranzactiile efectuate la orice benzinarie atat din tara cat si din strainatate pentru posesori de card achizitionat in perioada campaniei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)