BCR a primit o suplimentare de 45 milioane de euro pentru programul Prima Casa, fonduri pe care, asa cum anunta saptamana trecuta, le acorda clientilor sub forma de credite in lei. Banca a inceput sa acorde credite Prima Casa doar in lei. Si pe site-ul bancii, produsul apare promovat doar in lei (euro echivalat in lei), cu toate avantajele sale. „Prima Casa“ in lei cu marja maxima acceptata de stat de 2,5% peste Robor la 3 luni (de 5,75% pe an in prezent). “Oferta este definitivata, suntem gata sa pornim, ne dorim o creditare sustenabila”, anunta Ioana Mihai, sef departament Credite Garantate, BCR.

Pentru Creditul Prima Casa, BCR promoveaza un imprumut exclusiv in LEI cu o dobanda de ROBOR 3M + 2,5% = 8,13%/an si DAE 8,71%,

* comision de analiza dosar –  zero,

* perioada de gratie de 18 luni – daca iti construiesti casa,

Suma maxima: pana la 95% din pretul de achizitie, fara a depasi:

  • 57.000 EUR in echivalent RON in cazul creditelor acordate pentru locuinte finalizate sau
  • 66.500 EUR in echivalent RON in cazul creditelor acordate pentru locuinte noi, construite in baza autorizatiilor eliberate dupa 22.02.2010 si pentru locuintele viitoare ce urmeaza sa se construiasca de catre beneficiari individuali.

 

Exemplu calcul:

Pentru un credit in valoare totala de 181,324 RON, banca percepe o DAE de 8,71% si o dobanda anuala de 8, 13%, pe o perioada de 30 de ani. Rata lunara va fi de 1,347 lei.

 

Citeste oferta integrala aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)