Profitul proiectat de BCR pentru anul acesta va fi folosit ca prima sursa pentru acoperirea pierderii contabile de 511 milioane lei pe care cea mai mare banca locala a inregistrat-o in 2011, conform deciziei Adunarii Generale a Actionarilor, citate de Ziarul Financiar.

Potrivit proiectului de buget discutat la inceputul acestui an, BCR se asteapta in 2012 la un profit net de 422 milioane lei dupa standardele internationale de raportare (exclusiv banca). In conditiile in care profitul pe 2012 s-ar putea dovedi insuficient, actionarii bancii au hotarat sa fie folosite ca resurse suplimentare de acoperire a pierderii profitul reportat din anii precedenti si rezervele aflate in sold la 31 decembrie 2012 si care pot fi folosite in acest scop conform legislatiei. Alte detalii despre acest subiect sunt prezentate pe www.zf.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)