BCR lanseaza o oferta promotionala pentru creditele noi de nevoi personale cu dobanda fixa de la 8,5%/an pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9%/an pentru credite acordate pe 5 ani. Banca a anuntat intr-un comunicat de presa remis BankingNews.ro ca produsul ofera clientilor zero comisioane de analiza, zero comision de administrare iar asigurarea de viata este gratuita. Oferta este valabila pentru toate persoanele care solicita credite noi sau aleg sa-si refinanteze la BCR creditele / cardurile de credit in derulare la alte banci.  Oferta este valabila in perioada 10 Martie – 3 Mai 2015.

Vineri, Happy Hours 

In premiera, clientii pot profita de o reducere de dobanda de 0,1p.p. daca depun o cerere de credit DIVERS in fiecare zi de vineri din perioada 10 martie – 3 mai 2015, intre orele 13:30 – 15:30, in orice agentie din orasele Arad, Cluj Napoca, Timisoara, Craiova, Sibiu, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Constanta si Bucuresti.

Banca solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii DIVERS BCR: adeverinta de salariu, fisa fiscala/formular BCR si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii.

Cu aceleasi 3 acte, clientii pot lua si un card de credit BUN DE PLATA

Toate persoanele care isi incaseaza salariul sau pensia in cont la BCR beneficiaza de aprobare rapida a cererilor de credit: maxim 3 ore.

Banca ofera asigurarea de viata gratuit si acorda o reducere de 20% a primei in cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate.

In cazul cardului de credit BUN DE PLATA, clientii beneficiaza in primul an de comisioane de emitere si administrare ZERO in cazul in care achizitioneaza un card de credit impreuna cu un alt produs de creditare BCR. Totodata, clientii primesc pana la 5% din valoarea cumparaturilor, lunar, bani inapoi in cont la folosirea cardului la plata la anumiti comercianti (detalii pe www.bundeplata.ro). in luna martie, spre exemplu, clientii primesc 5% bani in cont pentru sumele reprezentand taxe si impozite platite cu cardul de credit.

Exemple de calcul:

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR in valoare totala de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobanda fixa: 9%/an; rata lunara: 374 lei; valoare totala platibila: 22.419 lei. Dobanda se stabileste in functie de istoricul de creditare, comportamentul de plata, vechimea si continuitatea in munca si poate ajunge pana la 14%/an.

DAE = 31,89% pentru o valoare a liniei cardului de credit BUN DE PLATA de 5.367 lei, trasa imediat si in totalitate, calculata pe o perioada de 12 luni; dobanda fixa: 28%/an; comisioane: 0 lei emitere, 45 lei/an administrare, incepand cu al 2-lea an.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)