BCR ofera pensionarilor care opteaza pentru incasarea pensiei intr-un cont al bancii, cupoane de reducere in reteaua magazinelor Altex si Media Galaxy. Campania se  desfasoara pana pe 12 mai 2012. Aceasta oferta este construita sa sustina mesajul umbrela “Din grija pentru dumneavoastra” care insoteste comunicarea catre acest segment de clienti.

Cupoanele de reducere vor fi inmanate clientilor pensionari care completeaza o cerere de virare a pensiei in cont curent la BCR si o depun in unitatile BCR. Aceste cupoane pot fi folosite atat de clientii care aleg sa primeasca pensia in cont la BCR, dar pot fi oferite si cadou persoanelor dragi. Cupoanele de reducere  au valoarea de 150 lei (pentru cumparaturi de minim 500 lei in reteaua magazinelor Altex si Media Galaxy) si pot fi folosite pentru cumparaturi pana la data de 31 mai.

Peste jumatate de milion de pensionari lucreaza cu BCR, iar in 2011 banca a inregistrat o crestere cu 50% a clientilor care au ales sa isi incaseze pensia la BCR. Pachetul COMOD BCR este construit pentru a raspunde nevoilor clientilor pensionari incluzand produse si servicii dedicate.

Principalele avantaje ale pachetului COMOD BCR, pachet special creat pentru pensionaris
·    Economie de bani:
o    comisioane zero la retragerile de numerar;
o    comisioane zero pentru interogarea soldului cardului, la orice bancomat BCR;
o    comisioane zero la plata cu cardul la comercianti.
·    Bonus de dobanda de 0,25% fata de oferta standard/promotionala pentru depozitele cu dobanda fixa in LEI, EUR si USD pe termen de 3, 6, 9 si 12 luni.
·    Timp castigat si libertate de miscare pentru ca pensia este virata direct in cont, astfel ca pensionarii nu mai sunt obligati sa isi faca programul dupa orarul oficiilor postale sau al postasului. Mai mult decat atat, reteaua de bancomate BCR este cea mai extinsa si permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achizitiona pachetul COMOD BCR, clientii se pot adresa in unitatile BCR cu cartea de identitate si talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei in contul BCR. in atragerea clientilor pensionari, BCR mizeaza pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR cat si pe oferta special creata pentru ei: asigurare privata de sanatate, bonus de dobanda pentru depozitele constituite.
*  *

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)