BCR a lansat, recent, Programul “Recomanda un prieten” care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit. “Clientii BCR detinatori de carduri de credit primesc premii in bani in urma recomandarii cardului de credit prietenilor. Recomandarea poate fi facuta foarte simplu prin completarea formularului de recomandare de pe site-ul bancii sau printr-un apel telefonic la Info BCR.

Dupa obtinerea cadului de cumparaturi, atat noul detinator de card cat si cel ce l-a recomandat vor beneficia de un bonus in valoare de 50 lei. in plus, in perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2013 oferim prietenilor recomandati urmatoarele premii prin tragere la sorti: 100 de vouchere Flanco in valoare de 500 lei / voucher si 3 vouchere Perfect Tour in valoare de 1.000 EUR / voucher“, a declarat Bianca Ionita, sef Departament Emitere Carduri BCR.

Toti posesorii de card de credit BCR pot face recomandari si pot beneficia de avantajele campaniei, indiferent de tipul de card detinut. Clientilor noi, BCR le pune la dispozitie 3 tipuri de carduri de credit: Powercard Standard, Powercard Contactless si Powercard Gold.

„Alaturi de bonusul garantat si premiile atragatoare, clientii pot beneficia oricand de avantajele cardului de credit BCR: plata in rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri – o facilitate preferata de  utilizatorii de carduri, datorita faptului ca nu exista costuri in utilizarea acestei optiuni de plata. Totodata, detinatorii de carduri BCR beneficiaza de reduceri suplimentare la achizitia de bunuri si servicii in locatiile partenere“, a adaugat Bianca Ionita.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)