17.000 de clienti au semnat in ultimile doua luni oferta BCR de reducere a ratelor lunare in cadrul campaniei SCADE RATA. Clientii au posibilitatea de a-si reduce ratele lunare, in medie cu 20%, aducandu-si creditele la pretul actual de piata. Clientii care au acceptat oferta BCR, pana in acest moment, au economisit, in medie, pe perioada creditului ramasa 12.500 euro. Campania SCADE RATA s-a dovedit solutia viabila pentru clientii afectati de scaderea valorii imobilelor, care a impiedicat pana in prezent refinantarea creditelor la un nivel al dobanzii semnificativ mai scazut fata de momentul contractarii, potrivit reprezentatilor BCR.

Oferta BCR ramane valabila in continuare, oferindu-le clientilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an și de 5,45% pe 10 ani. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

In perioada 2010-2015 BCR a inregistrat un numar de peste 10.000 renegocieri si ajustari ale costurilor creditelor garantate si peste 100.000 de ajustari ale costurilor creditelor negarantate.

Astfel, peste 125.000 de clienti BCR au beneficiat intre anii 2010 – 2015 de ajustari de costuri la dobanzi mai mici in medie cu 5 puncte procentuale, fata de momentul contractarii creditului.

 

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)