BCR a derulat un program de inchidere amiabila a litigiilor cu consumatorii, timp de trei ani, prin oferte facute clientilor dornici sa schimbe relatia cu banca, afirma reprezentantii bancii. BCR a derulat o campanie denumita “Schimba Rata”. Peste 7.000 de clienti BCR au accesat, in mai putin de o luna, oferta de reducere cu 15% pana la 40% a ratelor aferente creditelor garantate, in cadrul campaniei “Scade Rata”, initiata de de Banca Comerciala Romana, au anuntat, ieri, reprezentantii institutiei financiare.

Printre debitorii care au semnat ca accepta aceasta oferta sunt si clienti care aveau actiuni in instanta impotriva bancii si care au renuntat la litigii, a declarat Alexandru Berea, director executiv al Directiei Juridice din BCR, citat de Ziarul Bursa.

“Initial, in cele doua procese colective pe care le avem, au fost inscrisi 850 de clienti si au mai ramas 300, restul au acceptat ofertele noastre, de-a lungul timpului”, a mai spus, ieri, Alexandru Berea, potrivit Bursa.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)