BCR inaugureaza astazi prima sucursala a bancii in care clientii vor face operatiuni singuri. Va fi prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor. Unitatea denumita BCR CALEA VICTORIEI este situata pe Calea Victoriei nr. 15, in cladirea Bucharest Financial Plaza (BFP), si reprezinta un concept nou, cu design revolutionar, realizata cu materiale de ultima generatie.

BCR CALEA VICTORIEI are o structura functionala moderna si unde clientii beneficiaza de servicii financiare bancare de calitate.

Este prima unitate din reteaua BCR care pune accent pe canalele alternative, clientii avand la dispozitie Masina multifunctionala, Automat de schimb Valutar, Bancomat, Internet Banking – Click 24, precum si Alo 24 – call center. Unitatea dispune si de o zona de consiliere.

Programul de lucru este: 24 de ore din 24  – pentru zona de self – service iar programul de consiliere este de Luni pana Vineri intre orele 09.00 -17.30.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)