Banca Comercială Română a finalizat negocierile şi a semnat, la începutul lunii aprilie 2016, un contract de închiriere cu dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, pentru consolidarea unei părți din sediul central în clădirea THE BRIDGE, cel mai nou business park, situat în zona Grozăvești-Orhideea, se arată într-un comunicat de presă.

Selectarea unei soluţiii adecvate a rezultat dintr-o analiză riguroasă a ofertelor imobiliare raportat la nevoile BCR, care își desfăşoară activitatea în 15 sedii la nivel central. Acest proces a început acum mai mult de un an și a beneficiat de sprijinul şi expertiză de calitate din partea Knight Frank România, precum și de consiliere juridică din partea NNDKP.

În urma acestei analize, conducerea Băncii Comerciale Române a decis să consolideze funcțiile centrale (bancă și subsidiare) în două clădiri, ceea ce înseamnă că o parte își va desfășura activitatea în clădirea Bucharest Financial Plaza (BFP) din Calea Victoriei, în timp ce o altă parte se va reloca în clădirea THE BRIDGE.

„A fost un proces lung şi complex şi ne bucurăm că am progresat în ceea ce priveşte consolidarea funcţiilor centrale ale băncii. Cu sprijinul susţinut al Knight Frank România, am identificat, în FORTE, un partener de încredere cu experienţă anterioară relevantă şi aşteptăm să pășim pragul noului sediu. Noile spaţii şi facilităţile puse la dispoziţie au rolul de a conecta angajaţii şi de a încuraja o cultură a comunicării şi schimbului de experienţă. Partenerii şi clienţii BCR vor descoperi o nouă imagine a băncii atunci când ne vor vizita. Intenţionăm să implementăm un nou mod de lucru pe baza unor standarde moderne ale clădirilor de birouri”, a declarat Adriana Jankovicova, CFO al BCR.

“Suntem onoraţi de faptul că BCR a ales să-şi consolideze centrele de business la THE BRIDGE. Această tranzacţie este pentru noi o confirmare a eforturilor noastre de a crea valoare prin design şi eficienţă”, a declarat Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners.

Termenul estimat de finalizare a clădirii THE BRIDGE este septembrie 2017.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)