La mai puțin de 1 an de la lansarea cardului BCR City Card la Cluj, Asociația Clujul Văzut Altfel și Banca Comercială Română lansează aplicația Top City Card, primul ghid turistic din lume disponibil pe smartphone asociat unui city card.  În acest moment, există aplicații care îndeplinesc fiecare, separat astfel de funcții, însă aplicația Top City Card este inedită prin prisma legăturii realizate între cele 3 concepte: recomandări – beneficii BCR City Card – ghid turistic.

Deținătorii de carduri BCR City Card pot descărca gratuit aplicația disponibilă în Apple Store și Google Play, iar activarea aplicației se face cu ajutorul numărului de card, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro

Utilizatorii au posibilitatea de a selecta orașul dorit (Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Timișoara) și de a vizualiza partenerii din cadrul proiectului, obiectivele turistice din locul selectat, dar și informații referitoare la ofertele disponibile pentru posesorii de BCR City Card sau Top City Card.

“Ne dorim să transformăm utilizatorii aplicației din simpli trecători, care parcurg în grabă o zonă cu potențial turistic și care, poate, admiră pe fereastra mașinii ruinele unei cetăți, în potențiali turiști. Să îi determinăm să se oprească, fie și pentru câteva minute, și să afle povestea acestor locuri deosebite pe care le promovăm prin intermediul proiectului. Un muzeu, o rezervație naturală sau ruinele unei cetăți pot ascunde povești frumoase care, datorită acestei tehnologii încorporate în aplicația Top City Card, devin mai accesibile oamenilor”, a declarat Attila Kiraly, Președinte Asociația „Clujul Văzut Altfel“.
“După 9 luni de la lansarea BCR City Card, primul card de debit, contactless, emis instant, revenim cu un nou proiect ambițios dezvoltat împreună cu Asociația “Clujul Văzut Altfel” pentru clienții noștri tineri. Aplicația Top City Card va consolida legătura Băncii Comerciale Române cu deținătorii de carduri pentru că ne va permite să observăm preferințelor clienților noștri atunci când vine vorba despre cumpărături, lozurile unde servesc masa sau petrecerea timpului liber”, a declarat Sorin Cordovan, Director Zonal BCR.
bcr city cardAplicația Top City Card îi ajută pe deținătorii de BCR City Card și Top City Card să descopere rapid și ușor locațiile partenere. Bazându-se pe localizarea utilizatorului, aplicația le va permite acestora să caute cele mai apropiate oferte din oraș, grupate pe categorii și domenii de activitate: de la restaurante, cafenele, pub-uri, până la hoteluri, activități de petrecere a timpului liber și obiective cultural-turistice. Utilizatorul poate selecta modul de afișare a rezultatelor (listare sau hartă), poate opta pentru funcția de navigare și are la dispoziție detalii despre aceste puncte de interes (fotografii, date de contact, oferta city card disponibilă, informații generale, etc).

Pe lângă recomandările date și informațiile referitoare la ofertele City Card, aplicația Top City Card se folosește de o tehnologie inovativă care permite dispozitivelor amplasate la partenerii din cadrul proiectului să comunice în mod direct cu aplicația instalată pe terminalele mobile ale utilizatorilor.

Odată ajuns la un punct de interes inclus în proiect, utilizatorul este întâmpinat cu un mesaj de bun venit, care conține și informații referitoare la oferta City Card, precum și opțiunea de a porni funcția de ghid turistic.

În prezent, există peste 330 de parteneri în orașele Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Sibiu, iar parteneriatul se va extinde și în alte orase cu universități de prestigiu: București, Constanța, Iași, Oradea, Sighișoara, Târgu Mureș și Craiova.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)