BCR aduce la cunostinta clientilor sai ca, in ziua de sambata 12 aprilie 2014 in intervalul 01:00 – 06:00 vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR.

Fluctuatiile din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc actualizari ale sistemului informatic BCR in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite.

Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere. Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative – Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR va fi disponibil conform programului de functionare – 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)