Benefito Mobile, operator virtual de telefonie mobilă (MVNO), lansează astăzi prima cartelă preplătită din România pentru care clienții primesc credit bonus atunci când fac cumpărături. Managementul companiei vizează aproximativ 300.000 de utilizatori și un business de 75 milioane de lei in 2025.

Cartela Benefito Mobile este un produs în premieră pentru industriile telecom și retail din România, creditul primit pe telefonul mobil fiind o recompensă pentru cumpărăturile făcute. Mai exact, persoanele care fac cumpărturi de la partenerii Benefito primesc credit pe mobil pentru banii cheltuiți.

Printre primii parteneri ai operatorului se numără Banca Transilvania, BCR, Benefit, Edenred, Up România, dar și Bonusway și MyWorld, două platforme de cashback care colaborează cu sute de retaileri printre care FashionDays.ro, Elefant.ro sau AliExpress.

Benefito Mobile, un mecanism prin care retailerii pot atrage și fideliza clienți, se pot diferenția de concurență și își pot crește vânzările

“Benefito Mobile este o metodă unică prin care retailerii pot acorda o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli, pot să le cunoască mai bine profilul și pot comunica direct cu ei. Pe măsură ce ne vom extinde ecosistemul, vom funcționa ca o platformă de marketing prin care partenerii noștri pot crea oferte speciale personalizate pentru clienții Benefito Mobile. Toate acestea vor fi în avantajul utilizatorilor de cartele Benefito Mobile care nu vor mai fi nevoiți să încarce lunar credit pentru că vor primi suficient credit bonus ca urmare a cumpărăturilor curente făcute de la partenerii Benefito”, afirmă Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito Mobile.

Unul dintre principalii diferențiatori ai cartelei Benefito este modul de tarifare, acesta fiind în lei și nu în euro. Prețurile cartelei Benefito Mobile încep de la 15 lei (15 lei credit și 30 de zile valabilitate), iar reîncărcarea are prețuri începând de la 10 lei (30 de zile valabilitate).

Un minut de voce costă 0,2 lei (în România sau în roaming UE), un SMS 0,2 lei (in România sau în roaming UE), iar un MB de internet 0,04 lei în România sau roaming UE.

Profilul clientului și targeturi pentru 2025

Benefito Mobile se adresează celor care își doresc o cartelă prepaid pe care să o încarce cât mai rar și care au un consum mediu sau scăzut de telefonie mobilă.

Printre fondatorii Benefito Mobile se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, doi dintre cei mai experimentați specialiști din piața românească de telecomunicații. Aceștia estimează că Benefito Mobile va ajunge să dețină în patru ani o cotă de piață de 2-3% (aprox. 300.000 de clienți) și o cifră de afaceri de peste 75 de milioane de lei.

Benefito Mobile, un brand deținut de Goil Services Romania S.A, este primul operator mobil din România care lansează o cartelă preplătită pentru domeniile telecom și retail. Prin această cartelă, utilizatorii vor putea primi credit pentru mobil la achiziția de produse și servicii de la firmele partenere. Printre fondatorii Benefito Mobile se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, doi dintre cei mai reputați specialiști din telecomul romanesc.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)