BNR scoate la concurs mai multe locuri de munca. Cei care sunt interesati de un job in cadrul institutiei trebuie sa se grabeasca: aplicatiile pot fi trimise pana la jumatatea lunii februarie. Printre competentele necesare viitorilor angajati se numara cunostinte in utilizarea calculatorului (Microsoft Office, Internet Explorer), cunoasterea limbii engleze si sa faca dovada detinerii unei diplome in domeniul economic. In functie de specificul postului, acestora li se mai pot cere studii in constructii sau IT si vechime minima de 3 ani in campul muncii.

Candidaturile pentru majoritatea posturilor disponibile pot fi depuse pana pe data de 14-15 februarie. Concursul propriu-zis va consta intr-un test profesional, o evaluare psihologica si un interviu de selectie.

Iata care sunt toate posturile scoase la concurs de BNR:   

– referent de specialitate la Directia Stabilitate Financiara, Serviciul riscuri macroprudentiale;

– controlor tezaur la Sucursala Regionala Bucuresti;

– referent de specialitate (inginer constructor) la Directia Patrimoniu si Investitii, Serviciul investitii;

– referent de specialitate la Agentia Braila, Activitatile de raportari statistice, sondaje de conjunctura si comunicare;

–  referent de specialitate la Directia Servicii Informatice, Serviciul sisteme informatice;

– referent de specialitate la Directia Servicii Informatice, Serviciul administrare retele;

– referent de specialitate la Directia Tehnica si Mentenanta, Serviciul tehnic, mentenanta echipamente si instalatii.

 

Detalii despre job, consurs si cum aplici AICI
Inscrierile se fac personal la Direcţia Resurse Umane – Serviciul management resurse umane – Str. Doamnei nr.2, sect.3, Bucuresti, pana la data de 15-18 februarie 2013 (inclusiv), intre orele 900 – 11.00.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)