[dropcap]D[/dropcap]upa disputele din presa si nu numai, Banca Nationala a Romaniei va organiza un eveniment special dedicat consumatorilor de produse si servicii bancare. Practic, BNR sprijina o campanie a Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor – InfoCons, pentru informarea consumatorilor de servicii financiare, organizand in acest sens o conferinta de presa pe data de 15 martie la ora 10.00, la BNR, sala „Mitita Constantinescu”.

”Avem deosebita placere de a va invita la evenimentul de lansare a campaniei „Banii tai, dreptul tau! Fii informat!” in domeniul educatiei financiare, organizat de Asociatia Nationala Pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – Info CONS, cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei”, se arata in invitatia transmisa de BNR mijloacelor mass-media.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)