Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, miercuri, cu conducerea Băncii Naţionale a României, informează Adminis traţia Prezidenţială.La întâlnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi prim-viceguvernatorul instituţiei, Florin Georges.

Întâlnirea va avea loc miercuri, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

Vineri, Klaus Iohannis va avea o întrevedere și cu premierul Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Luni, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că va încerca o mediere între Guvern şi Banca Naţională a României şi că îi va chema la Cotroceni “şi pe unii, şi pe alţii” în zilele următoare. “Am decis să încerc o mediere între Guvern şi BNR. În zilele următoare îi voi invita şi pe unii, şi pe alţii la Cotroceni”, a spus şeful statului.

Iohannis a precizat, în context, că “s-a mers cam departe cu unele afirmaţii destul de contondente în ultima vreme”.

AGERPRES

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)