Adrian Vasilescu afirma ca datele oficiale de astazi vin ca sa confirme datele BNR prezentate de guvernatorul Mugur Isarescu.
 
“Iata, avem date exacte, oficiale. S-a incheiat un ciclu inflactionist. Inflatia s-a produs exclusiv din cauza preturilor reglementare.
 
Din mai, deja vorbim de un alt ciclu- de dezinflatie. Analistii nu se uita la o realitate: noi vorbim de preturi pe luna, dar ei se utia la cifre anuale, deci o inflatie trecuta. Pentru inflatia la zi, lunara – avem o crestere de doar 0,002% si observam ca in iulie a scazut”, a precizat Adrian Vasilescu in direct la Digi24.
 
Banca Nationala se asteapta ca tinta de 3,5% sa fie respectata.
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)