BNR a amânat evenimentele cu public programate în luna martie, în contextul epidemiei de coronavirus, în timp ce o parte dintre angajaţi vor intra în telemuncă, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt de la BNR, Dan Suciu.

Banca Națională și Autoritatea de Supraveghere Financiară aveau în program două evenimente, în data de 24 martie 2020, dedicate educației financiare, în cadrul Global Money Week.

De asemenea, începând de joi BNR închide Centrul de Relaţii cu Publicul.

“Am avut programat un singur eveniment cu public în luna martie care a fost amânat. Încercăm să facem cât mai multă activitate de telemuncă cu angajaţii noştri şi să facem dezinfecţii mai des decât până acum. Am făcut şi noi programarea pe ore a angajaţilor noştri pe care am implementat-o chiar înainte de veni această decizie şi acum ne organizăm să facem cât mai multă telemuncă. Într-adevăr Centrul de relaţii cu publicul se închide de mâine (joi, 12 martie a.c.), dar se poate solicita în scris orice informaţie”, a precizat Suciu.

El a menţionat că şedinţa Consiliului de Administraţie pe probleme de politică monetară din 3 aprilie se va desfăşura conform programării, dacă nu vor apărea alte evenimente neprevăzute.

România are, în prezent, 35 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)