[dropcap]B[/dropcap]NR a cumparat un pian de 700.000 de lei pentru activitatile culturale in care este implicata. Achizitia s-a facut direct de la o firma din Romania, fara licitatie. BNR a cumparat un pian de concert Steinway model D 274, „modelul preferat marilor interpreti “, cu 565.000 de lei fara TVA (700.600 de lei cu TVA). Achizitia s-a facut prin negociere fara anunt de participare, adica fara licitatie.

Potrivit informatiilor furnizate de BNR presei, pianul a fost cumparat pentru evenimentele culturale ale BNR. Anual, banca centrala organizeaza concerte in cadrul “Zilelor culturale ale BNR” si anul acesta banca va face parte si din festivalul George Enescu.

„Banca Nationala a Romaniei, ca si celelalte banci centrale din statele membre ale Uniunii Europene, promoveaza cultura si civilizatia tarii prin diverse forme de activitate”, spun reprezentantii BNR.

Modelul Steinway D 274 este „modelul preferat de marii interpreti atunci cand sustin concerte pe scenele lumii”, spun oficialii BNR. „Acesta a fost si argumentul avut in vedere de comisia de achizitie atunci cand a optat pentru aceasta varianta”.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)