Mediafax, cel mai mare furnizor roman de informatie generalista si de business, a organizat aseara, gala aniversara “Mediafax – 20 ani”, pentru a celebra implinirea a doua decenii de activitate si pentru a premia personalitatile care au marcat evolutia Romaniei in acest rastimp. In cadrul evenimentului, s-a acordat si “Premiul pentru cea mai credibila institutie din Romania” inmanat lui Mugur Isarescu, seful BNR de 20 de ani: “Incep dimineata cu stirile Mediafax, o inchei tot cu Mediafax, ba chiar iau si pranzul cu stirile, fac foarte bine la digestie”, a declarat seful BNR.

“Un foarte citit si iubit roman avea urmatorul final ‘Daca iubire nu este, nimica nu este”. (…) Daca incredere nu este, nimica nu este. Este adevarat ca am promovat increderea in moneda nationala, nici nu se putea altfel. Dar va marturisesc in aceasta seara ca am beneficiat de colegi adevarati si in banca (Banca Nationala a Romaniei n.r.) si in sistemul bancar. (…) Romania naste bancheri adevarati si ma bucur de acest lucru si m-am mai bucurat de parteneri buni, parteneri adevarati, in special in comunicare, iar MEDIAFAX, trebuie sa recunosc, a fost unul dintre partenerii mei. Le multumesc foarte mult tututor partenerilor si colegilor cu aceasta ocazie”, a spus Mugur Isarescu.

 

Vezi aici premiile Mediafax

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)