Sucursala Bank of Cyprus va ramane inchisa pana joi pentru „proceduri tehnice“, iar depozitele vor trece sub protectia legii bancare romanesti si vor fi garantate de Fon­dul de Garantare din Romania, a declarat Adrian Vasiles­cu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu.

 Solutia gasita va fi anuntata  joi

“Problema acestei sucursale s-a rezolvat, cum s-a rezolvat nu pot sa spun. Depozitele din banca asta, absolut toate, si cele pana la 100 de mii si cele peste 100 de mii sunt sub protectie si li se va aplica regimul din Romania”, a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.

Depozitele din conturile Bank of Cyprus, care au coborat sub 100 mil. euro, vor fi garantate in limita a 100.000 de euro pe deponent de catre Fondul de Garantare a Depo­zi­te­lor Bancare din Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)