Garanti Bank si PayPoint Romania au semnat un acord pentru colectarea platilor aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al bancii, Bonus Card.

Posesorii de Bonus Card isi pot plati acum datoriile pentru cardul de credit in trei pasi simpli:

1. Clientul se prezinta cu extrasul de cont pentru Bonus Card in magazinul partener PayPoint
2. Vanzatorul scaneaza codul de bare de pe extras si incaseaza in numerar suma datorata
3. Terminalul PayPoint emite o chitanta de confirmare a platii, care contine toate detaliile tranzactiei.

Terminalele PayPoint se gasesc in peste 8.350 magazine de proximitate din intreaga tara, atat in zonele urbane, cat şi in cele rurale. Pentru a identifica cel mai apropiat magazin partener PayPoint, consumatorii pot consulta website-ul www.paypoint.com/romania, sectiunea Localizare Comerciant.

,,Obiectivul nostru este de a imbunatati constant nivelul de satisfactie al clientilor noştri. Astfel, ne bucuram sa semnam acest parteneriat cu PayPoint, intentia noastra fiind sa le oferim posesorilor de Bonus Card optiuni de plata a extrasului de cont lunar convenabile, comode, eficiente din punct de vedere al timpului si usor de folosit“, a declarat Emre Unal – Director Carduri Garanti Bank.

,,Acest parteneriat vine in intampinarea utilizatorilor Bonus Card cu o solutie flexibila şi moderna pentru plata extraselor de cont lunare. Suntem convinşi ca avantajele sistemului PayPoint vor fi extrem de apreciate de clientii Garanti Bank, intrucat raspund nevoilor de transparenta, siguranta şi comoditate, aspecte atat de importante mai ales atunci cand vine vorba de servicii financiare. Platile pot fi efectuate in toate cele peste 8.350 de magazine de proximitate cu program prelungit, concomitent cu efectuarea cumparaturilor zilnice, iar economisirea timpului, lipsa efortului sau a costurilor suplimentare sunt doar cateva din beneficiile ce recomanda serviciile noastre“, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

Bonus Card este un produs unic in Romania, fiind cel mai complex instrument de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti. Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o tranzactie, atat in tara cat şi in strainatate, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale. Bonus Card detine o retea complexa de magazine partenere in toata tara, formata din peste 5.000 de comercianti. Bonus Card poate fi de asemenea utilizat pentru a refinanta orice card de credit sau imprumut de nevoi personale contractat de la alte banci, fie in 36 de rate fara dobanda, fie cu o perioada de gratie de 6 luni si o reducere de 10%.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)