Garanti Bank ofera posesorilor de Bonus Card posibilitatea de a achita produsele electronice si electrocasnice din hipermarchetul real,- in 16 rate fara dobanda. Pana pe 7 noiembrie 2012, clientii care doresc sa achizitioneze produse electronice si electrocasnice vor beneficia pe loc de 6 rate in plus, direct in magazin. Astfel, vor putea plati cumparaturile in 16 rate fara dobanda. Promotia marcheaza 6 ani de activitate pe piata romaneasca a hipermarchetului real,-.
„Parteneriatul cu hipermarchetul real,- ofera clientilor nostri ocazia sa isi cumpere cele mai performante produse in conditii foarte bune de plata. Ne bucuram sa fim alaturi de partenerul nostru la aniversarea de 6 ani”, a declarat Eleni Skoura – Cards & Marketing Director Garanti Bank.
„In luna octombrie am pregatit pentru clientii nostri o multitudine de oferte, reduceri  si  alte surprize la toate categoriile de produse. Promotiile cu dobanda zero au figurat mereu in preferintele clientilor, fiind apreciate pentru facilitarea accesului la produse, in special a celor care presupun un efort investitional, precum aparatura electrocasnica. De aceea, suntem bucurosi sa le oferim cu aceasta ocazie 6 rate in plus la cele 10 deja existente, impreuna cu un partener puternic precum Garanti Bank, marcand astfel 6 ani de retail pe piata locala”, a declarat Camelia Oprea, Director Administratie la real,- Hypermarket Romania.

Alaturi de promotia speciala, posesorii de Bonus Card se bucura permanent de avantaje la utilizarea cardului in reteaua retailerului, cum ar fi 4 rate fara dobanda pentru achizitionarea oricarui produs, precum si acumularea de bonus la fiecare cumparatura. Bonusul acumulat poate fi folosit ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)