Garanti Bank a lansat campania de Paste, prin care isi recompenseaza clientii cu rate fara dobanda la vacantele platite cu Bonus Card.

Pana la sfarsitul lunii mai, posesorii de Bonus Card beneficiaza de trei rate fara dobanda pentru rezervari online sau prin POS la agentiile de turism si tur-operatori, hoteluri, bilete de avion, curse de autocar, bilete de feribot, bilete de  tren, croaziere si bilete de vas. Campania se aplica, de asemenea, pentru orice plata efectuata cu cardul in afara tarii.

„Vacantele sunt acele perioade din an pe care toata lumea le asteapta cu nerabdare. Prin aceasta campanie dorim sa-i ajutam pe clientii nostri sa prinda cele mai bune oferte pentru vacanta la care viseaza, fie ca este vorba despre vacanta de Paste sau de planuri in avans pentru cea de vara”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director Garanti Bank.

Posesorii de Bonus Card Classic beneficiaza de cele trei rate fara dobanda si pentru cumparaturile la supermarket.

„Poate ca unii oameni prefera sa ramana acasa si sa petreaca timp de calitate cu familia si prietenii. Pentru ei am pregatit campania dedicata cumparaturilor la supermarket, pentru ca masa de Paste cu cei dragi sa fie imbelsugata si sa nu le lipseasca nimic”, adauga Eleni Skoura.

Pentru a beneficia de cele trei rate, valoarea tranzactiilor trebuie sa cumuleze 150 de lei pentru Bonus Card Classic, in timp ce pragul minim pentru Bonus Card Gold si Bonus Card Platinum este de 600 de lei.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)