Astazi, 5 februarie, are loc prima Adunare Generala a Actionarilor Bancii Romane pentru Credit si Investitii (BRCI), fosta ATE Bank Romania, preluata de omul de afaceri Dorin Umbrarescu. Numele prezente in conducerea celei mai noi banci indica un management performant.

Singura banca din Romania cu zero credite neperformante isi incepe activitatea

Presedintele bancii va fi Marinel Burduja, fost vicepresedinte al Raiffeisen Bank, in timp ce consiliul de supraveghere va fi format din Roxana Moldovan, fost vicepresedinte corporate ABN AMRO/ RBS Romania, stefan Nanu, director general al Trezoreriei Statului si Valentina Siclovan, CFO al Bancii de Dezvoltare a Marii Negre.

Din echipa vor mai face parte pe posturi de vicepresedinti Dorin Badea (fost sef al trezorieriei Unicredit tiriac), Gabriel Arsene (Raiffeisen), Alina Pascu (ATE) si Andrei Popovici (McKinsey).

Multi angajati ai Citibank Romania si ai Raiffeisen Bank au ales un job in cea mai noua banca din Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)