Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI) a raportat pentru 2015 pierderi de circa 27,5 milioane lei, în scădere faţă de 2014.

Activele băncii au ajuns la 393,1 mil. lei, ceea ce înseamnă o cotă de piaţă de 0,1% şi un loc spre coada clasamentului băncilor locale. BRCI a făcut anul trecut venituri din exploatare de 7,5 mil. lei, în timp ce cheltuielile totale din exploatare au fost de 4,6 ori mai mari, ajungând la aproape 35 mil. lei. Din acestea, aproximativ jumătate, respectiv 17,5 mil. lei au fost cheltuieli cu personalul.
BRCI a închis în acest an cele şase sucursale din teritoriu şi a păstrat doar operaţiunile din Bucureşti. Închiderea agenţiilor face parte din planul de exit din bankingul romanesc.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)