BRD a semnat o noua conventie cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura), in baza careia vor fi acordate credite de finantare a capitalului de lucru pentru beneficiarii platilor nationale directe complementare (PNDC) pentru sectorul zootehnic, pentru anul 2012.

Gratie acestui nou acord, detinatorii de ovine, caprine si bovine vor putea beneficia de prefinantarea a 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA, in baza unei documentatii simplificate.

Agricultura reprezinta o zona de interes pentru BRD. Pentru a veni in intampinarea fermierilor, banca a creat atat credite pentru nevoi curente – creditul pentru campania agricola, creditul in baza certificatelor de depozit „Primul Siloz”, credite de prefinantare a subventiilor APIA – SAPS / Axa II /  Bunastarea animalelor)-, cat si credite specifice de investitii, inclusiv cele acordate pentru sprijinul proiectelor cu cofinantare din fonduri europene.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)