Grupul francez Societe Generale, banca mama a BRD, intentioneaza sa transfere de la Paris la Bucuresti 200 de joburi de suport clienti pentru reducerea costurilor, potrivit Les Echos, care citeaza surse sindicale.

Societe Generale vizeaza reducerea a alte 420 de locuri de munca de la birourile din Paris, prin disponibilizari voluntare, potrivit Les Echos. Grupul Societe Generale are peste 154.000 de angajati in 76 de tari.

Un purtator de cuvant al bancii a declarat ca este prea devreme pentru a discuta cifre concrete referitor la programul de plecari voluntare, care decurge normal, in conformitate cu intelegerile anterioare cu angajatii.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)